woensdag 4 januari 2017

Manson is ernstig ziek

De wereld wacht in spanning op de dood van deze moordenaar. Hij ligt in het ziekenhuis en ik zou zeggen een medische fout is zo begaan. Infectie erbij en het is al snel dodelijk. Hij had in 1972 al voor zijn kop geschoten moeten worden. De doodstraf zou in uitzonderlijke gevallen wat mij betreft best uitgevoerd mogen worden. Alle nabestaanden van zijn slachtoffers moeten maar verder met zo'n man, ook al zit hij achter tralies. De dood zou ze veel verlichting brengen.

De belangrijkste nabestaande is de zus van Sharon Tate. Sharon was hoogzwanger toen ze met messteken werd vermoord door Susan Atkins en niet alleen zij maar dus ook haar kind. Het kind van Roman Polanski. Zijn zoon. Doel van de moord was de slachtpartij in de schoenen van zwarte Amerikanen te schuiven om zo een witte revolutie te bewerkstelligen, waarbij Manson dan als grote leider naar voren zou komen. 
Manson is een domme man. In de echte zin van het woord. Hij heeft het buskruit niet uitgevonden. Een schlemiel van 1.60 met een duivelse blik in zijn ogen en een hakenkruis op zijn voorhoofd. 

Zijn family, zijn volgers zijn ook domme mensen die aan de zelfkant van de samenleving zaten. De grootste moordenares Atkins een voormalige stripteuse, is dood. Hersentumor. Atkins mocht niet buiten de gevangenis behandeld worden. Alle anderen leven nog. De meesten achter tralies. Ze leefden ooit als hippies en dat is het verraderlijke aan hun geschiedenis. Peace & Love stonden niet in hun woordenboek. Het waren wolven in schaapskleren.