vrijdag 8 mei 2020

Oorsprong Corona Virus

Volgens de WHO kan het virus niet zijn gekomen uit het Wuhan lab omdat het een natuurlijke oorsprong heeft. Dat is een merkwaardige conclusie omdat in het lab virussen afkomstig van vleermuizen worden onderzocht. Die virussen worden verzameld op plekken, zoals grotten, waar vleermuizen leven. Het lab heeft dus virussen in huis van natuurlijke oorsprong. Dat het lab het virus niet heeft gemaakt of aangepast wil ik best geloven.
De eerste 27 dragers van het virus waren niet op de markt in Wuhan. Het is op zijn zachtst verdacht dat ongeveer de helft van de eerste groep dragers uit de buurt van dit lab komt. De anderen waren op de wet market van Wuhan. Het is wel heel toevallig dat ruim 20 mensen besmet raken met een virus dat in het Wuhan lab wordt onderzocht. En ja, de directeur van de WHO. Is door China op die plek gezet, en China weigert de toegang tot het onderzoek voor iedereen. Een conclusie die we kunnen vertrouwen komt er dus niet. China doet zelf onderzoek, alleen.

Ik spreek niet over opzet of over biologische wapens. Ik spreek over een labmedewerker die in het lab besmet is geraakt en zo het virus naar buiten heeft gebracht. Het was een noodlottig ongeval in een lab dat niet perfect beveiligd is. De laatste theorie is dat het virus direct oversprong van vleermuis op de mens. Het virus is immers perfect aangepast aan de mens.