woensdag 27 september 2023

Nicki de eerste zetelrover van de BBB

 Nicki Pouw - voorspelling - wordt de eerste zetelrover van.de BBB. De BBB is haar derde (5e) partij na het FvD en JA 21. En daar zat ook nog de fractie Van Pareren en de fractie Nanninga tussen. Een vrouw vol frustratie dus. Zelf noemt ze het ambitie. Een ongeleid projectiel. De BBB had haar beleefd kunnen weigeren. Ga jij maar koken. 

Wat wordt haar volgende partij? Zou ze ook bij Omtzigt gesolliciteerd hebben? Ik neem aan dat Omtzigt haar niet wil. Het is ook meer een vrouw van de extremen. Je kent ze wel: mensen die altijd de extreme kant opzoeken. Zoals Rita Verdonk en Pim Fortuyn die moeiteloos van links naar rechts overstappen. De partijen vormen geen rechte lijn van links naar rechts maar een bijna cirkel. Zoals de communisten in Duitsland in de jaren 30 zo overstapten naar de NSDAP. Kleine stap. 

Ze heeft zich in 2017 laten dopen in de RK-kerk. Tegen de stroom in. Dat is Nicki ten voeten uit. Je hebt niets aan dit soort politici. Altijd de kont tegen de krib. Dreinen als ze haar zin niet krijgt. Compromissen sluiten ligt niet in haar aard. Ze loopt liever weg. 

Zou Van der Plas onder de indruk zijn van haar titel Dr? Kan haast niet anders want ze is boer noch burger.