maandag 5 februari 2024

7 oktober had niets met Palestijnse zaak te maken

 De aanslag in Israel op 7 oktober had niets met de Palestijnse zaak te maken. Het was een islamitische aanslag omdat het alle kenmerken, al het sadisme van islam terreur had. 7 oktober verschilt daarin niet van Bataclan of De Twin Towers. De aanslagen zijn bedoeld om de wereld te destabiliseren en een islamitische wereldstaat dichterbij te brengen. Ook al lijkt zoiets niet echt te werken.

Hamas is helemaal niet bezig met de Palestijnse zaak. De vele miljarden die Hamas bezit, zijn onttrokken aan de bevolking. In plaats van honderden kilometers tunnel, had ook iedere Palestijnse vluchteling een huis of flat kunnen krijgen. De leider van Hamas in Dubai heeft een vermogen van ettelijke miljarden. 

Hamas heeft hetzelfde doel als IS en de Taliban en Bin Laden. Israel speel daar nauwelijks een rol in. 7 oktober was een islamitische aanslag als geen ander, met onthoofding, verkrachting, en allerlei sadistische acties.  Deze aanslag had betrekking op de verspreiding van de Islam en niet op grondgebied voor Palestijnen. 

From the river to the sea? Daar lacht Hamas om, dat is peanuts bij het grotere doel. Hamas is een terreurgroep en geen Palestijns bevrijdingsleger.