vrijdag 25 november 2022

Islam beloont geweld

 Voor mohammedanen is dat een juiste handelwijze. Islamitisch geweld wordt beloond in het paradijs. Voor zover ik kan overzien is de islam de enige religie die geweld beloont. 

De ayatollahs slaan vrouwen en kinderen dood. Daarvoor komen zij in het paradijs. Er is geen ander islamitisch land dat Iran daarvoor boycot. Omdat vrijwel alle imams ter wereld vinden dat vrouwen hoofddoeken moeten dragen. De islam is in wezen geen godsdienst maar een rechtssysteem. Ook in Nederland was er dit jaar sprake van moslims die voorstelden sommige regels uit de sharia aan het wetboek toe te voegen.

Andere levensovertuigingen veroordelen geweld tegen eigen burgers. Nu zul je zeggen dat het wel gebeurt of gebeurd is maar de kern is dat Mohammed zelf onnodig dodelijk geweld gebruikte terwijl Jezus opriep je vijand lief te hebben. In dit opzicht staan islam en christendom diametraal tegenover elkaar. Dan moeten er wel twee paradijzen zijn, want voor christenen is er geen plek in de hemel voor ayatollahs of terroristen. Allah is niet de god van de christenen. En God niet de god van de mohammedanen.  Ook een moslim kan alleen via Jezus tot God komen.