donderdag 12 september 2019

Islamitische bekeerlingen: Asma Claassen

Die zijn het ergst. Ze zijn bij wijze van spreken Roomser dan de paus. Dolenthousiast over hun nieuwe godsdienst. Dit is Asma Claassen, expert diversiteit voor het islamitisch onderwijs. Ze is als katholiek meisje opgegroeid in Haarlem. Maar van de leer van Jezus heeft nooit een jota begrepen.

Zij schrijft in haar lesboeken onder meer dat jongens en meisjes vanaf de puberteit elkaar niet meer mogen aankijken. Ze moeten hun blik neerslaan. Dat kan dus helemaal niet. Dat betekent dat ze op school altijd hun blik op de vloer moeten houden. Stel dat een moslimjongen dat serieus neemt, dan is hij na drie maanden rijp voor het gekkenhuis. Hij ontwikkelt een dwangstoornis als hij straf ervaart telkens als hij zijn blik niet van een meisje af kan houden. Dit is emotionele mishandeling. Allah verafschuwt mensen als Asma Claassen.

Dus allah vraagt het onmogelijke van kinderen? Waarom houden dit soort moslims van een god die een nukkige tiran is? Waar is dit allemaal misgegaan?

We hadden Jezus, een man die naastenliefde predikte en vrouwen gewoon aankeek. Toen kwam Mohammed. In feite ook een bekeerling. Die dacht dat hij de hele dag met Allah aan het praten was. Mohammed was net zo enthousiast over zijn nieuwe godsdienst als mevrouw Claassen. Hij leerde de arabieren dat allah aanbeden wil worden. Allah heeft een narcistische persoonlijkheid? Een god die aanbeden wil worden bestaat natuurlijk niet. Dat is een moreel dieptepunt. Alleen dictators eisen onderwerping en aanbidding. Allah is niets meer dan een foutief beeld van God. En je mag je helemaal geen beeld maken van God.

En deze non moet snel naar Iran.